Over Retrokleertjes

Wie zijn wij?
 
Dagelijks zijn wij bezig met het zoeken naar kinderkleding met een nostalgische uitstraling, een retro tintje, waardoor je even wordt herinnerd aan vervlogen tijden.
Omdat wij een aantal merken hebben gevonden die voldoet aan onze verwachtingen, hebben we besloten deze te verkopen in onze webshop.
Heb je suggesties, vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd mailen naar info@retrokleertjes.nl
Milieu en respect voor de natuur
Retrokleertjes.nl hecht veel waarde aan de manier waarop de kinderkleding geproduceerd wordt. Daarom verkopen wij uitsluitend merken die vrij zijn van schadelijke stoffen en op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. Onder het kopje 'onze merken' is meer informatie te vinden.
Comfort en bewegingsvrijheid
Kinderen zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarom is het belangrijk dat de kleding die ze dragen comfortabel is en voldoende bewegingsvrijheid biedt. Wij hebben een selectie gemaakt uit de verschillende modellen die tegemoet komt aan deze verwachting.
Kwaliteit
Al onze kleding is gemaakt van hoogwaardige textielsoorten. Daardoor blijft de kleding lang mooi. De meeste kleding is te wassen op 40 graden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervagen van de kleuren; deze blijven ook na het wassen mooi en helder.
Wij adviseren echter om altijd de instructies op het label te volgen. Mail gerust indien je meer informatie wenst over het verzorgen van de kleding.
Uitgangspunten
Onze uitgangspunten bij het selecteren van kinderkleding, respectievelijk, de merken, zijn de volgende:
- De kleding zit comfortabel.
- De kleding is op een verantwoorde manier vervaardigd.
- De kleding is tijdloos mooi en heeft een nostalgisch tintje.
Service
Retrokleertjes.nl staat voor een klantgerichte service. Je mag van ons verwachten dat we de bestelling zorgvuldig en snel bij je laten bezorgen. Mocht je toch niet tevreden zijn of wil je om een andere reden iets ruilen of een bestelling annuleren?
Bij ons is dat geen probleem. In onze algemene voorwaarden leest je er alles over.
Wij zijn continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van onze website om deze zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken.
Neem gerust contact op wanneer je suggesties voor verbeteringen hebt.
We bieden tevens verschillende betaalmogelijkheden aan en uiteraard gebeuren de bestellingen en betalingen in een veilige omgeving.
Onder het kopje 'informatie' kun je er meer over lezen.
Wij wensen je tenslotte veel plezier bij het winkelen op retrokleertjes.nl!